Bloody irritationsmoment

Varför kan man inte strosa på stan utan att behöva springa ifrån alla människor med pärmar som antingen vill att man ska köpa saker eller skänka pengar till olika projekt? Jag blir bara otrevlig när någon påklistrat leende försäljare försöker prata med mig helt utan anledning, speciellt när man redan tackat nej till människor ur samma organisation/företag tidigare. Först telefonförsäljningen och spam-mejl, sedan påhoppar-människor. Vad blir nästa steg? Kommer de gömma sig under min säng och sticka fram huvudet närhelst det passar med olika erbjudanden som jag inte är intresserad av?

Det värsta var att såna där människor även fanns i Frankrike, men där var det ganska lätt att undvika dem genom att falskt mumla: "Pas français, pas français" så löste sig det mesta ;-)

Kommentarer
Postat av: raukan

Du kan väl säga "pas francais" här också? ;) Dolly Song?

2006-12-08 @ 22:48:31
URL: http://raukan
Postat av: raukan

Who is Dolly? Jag har redan hittat youtube. And loving it!

2006-12-10 @ 13:51:33
URL: http://raukan.blogg.se
Postat av: carbuncle

Säg "inte prata svenska" med starkt fransk brytning istället :P

2006-12-10 @ 19:09:47
URL: http://carbuncle.blogg.se
Postat av: Peter Andersson

Hehehe, ja, jag har funderat på det också, snart tittar de fram bakom klädhögen som ligger på stolen i sovrummet! Jag läste en Berglin och de tog upp ämnet. När de ställer frågan: "Vad har du för mobilabonemang blablabla...?" Så varar du: "Vilken favoritfilosof har du? blablabla...?" Eller som du som kan gramatik, skapa en skitsvår gramatisk mening och fråga om åsikter om hur det bör böjas hit och dit, eller på peka deras bristande gramatik i språket och mumla något om fördärvandet av det svenska språket.

2006-12-11 @ 11:41:28
URL: http://zodiac.blogg.se
Postat av: raukan

http://www.youtube.com/watch?v=jTC3iRKdmaM

2006-12-11 @ 21:20:11
URL: http://raukan.blogg.se
Postat av: Peter Andersson

Hahaha! Ja, precis! Jaga vidare!

Jag brukar gå omkring och säga saker högt när de fångat in någon. "Du är lurad..." Eller sjunga glatt "...Låt dig inte luras av försäljare..."

2006-12-12 @ 11:47:31
URL: http://zodiac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0