Internet, hallå!

(Anledningen till rubriken är förstås den fantastiska Växeln, hallå! med en refräng vars basgång är helt magnifik)

Har hänt mycket de senaste dagarna. I helgen var jag bland röda stugor med vita knutar i hjärtat av Dalarna, närmare bestämt i Siljansnäs. Där var jag på Distriktsstyrelsekurs med Junis och fick träffa massa nya och gamla bekanta och diskutera Junis och hur vi ska utvecklas. Väldigt inspirerande trots att det var ett intensivt program!

I måndags var jag på konferensen Dags för barnen som hölls i hela Sverige samtidigt. Det kändes väldigt bra att en konferens som tar upp frågan om Barn till missbrukare äntligen kommit till skott och att frågan sätts på den politiska dagordningen, för undersökningarna som Junis gjort om stödgrupper ute i landet har ju visat att detta verkligen är något som borde tas tag i. För tänk om vi skulle fånga dessa barn och låta dem få prata ut om hur de egentligen mår och få umgås med andra barn som delar samma bekymmer, bekymmer som inte är det lättaste att ta itu med.

Igår var det klassmiddag på Snerikes, vilket var ett trevligt initiativ så man fick chansen att lära känna kursarna. Vi har ju inte direkt haft några "Lära känna-lekar" om man säger så!

Och idag var det andra träffen för terminen med teatergruppen ute i Gunsta. Det ser ut som att vi blir 15 stycken, alltså en 50-procentig ökning sen i våras! Tänk om det vore så för hela Junis att ökningen var 50-procentig varje år! Det ska bli kul att sätta upp Och? igen och det är skönt att få ha syrran som bollplank, så man får slippa att vara ensam med 15 galna barn ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0